Čo týždeň dal

pridal kara 4.10.2016 o 21:22


0

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

O včerajšej ozbrojenej lúpeži, ktorá postretla Kim Kardashian, už máme mnoho nových informácií. Každých 5 minút pribudne nejaká ďalšia. Už aj Blind Gossip pred chvíľkou zverejnil článok o tom, ako sa ich šikovná rodinka snaží aj z takejto udalosti čo najviac vyťažiť a preto zverejňujú každú chvíľu iné informácie, aby sa o tom čo najdlhšie písalo. Pokúsim sa to nejako v skratke zhrnúť. Kim bola okradnutá v Hotel de Pourtales, to ale nie je úplne typický hotel, ale skôr budova s apartmánmi, ktoré sa prenajímajú milionárom a celebritám. Recepčný údajne zlodejov pustil do budovy, pretože si myslel, že ide o naozajstných policajtov. Kim vraj počula hluk, išla volať svojmu ochrankárovi, no v tom jej vtrhli do izby a začali na ňu mieriť zbraňou. Ukradli jej vraj aj dva mobily. V apartmáne o poschodie nižšie bola ubytovaná jej kamarátka Simone Harouche, ktorá počula hluk a privolala pomoc. Kim vraj zlodejov prosila, aby ju nezabili, že má malé deti. Vraj im povedala, že má veľa peňazí a že si môžu zobrať čo len chcú, ale nech jej neubližujú. Počas toho, ako ju zväzovali, ju mal jeden zo zlodejov chytiť za členky a potiahnuť bližšie. Kim na polícii vypovedala, že v ten moment bola presvedčená o tom, že ju znásilnia. Celá akcia trvala približne 6 minút a Kimin bodyguard dorazil na miesto len dve minúty po tom, čo zlodeji ušli na bicykloch. Špekuluje sa, že to mohla byť organizovaná zločinecká skupina Pink Panthers, ktorá po celom svete nakradla šperky v hodnote 320 miliónov eur. Kim hneď ráno odletela do New Yorku za Karolom a ich deťmi, ktoré boli v New Yorku s ním. Karči ako správny milujúci manžel zrušil tento týždeň dva koncerty a presunul ich na december, aby mohol byť pri nej. Polícia páchateľov stále nechytila, no vraj stále analyzujú záznamy z bezpečnostných kamier a pracujú na tom. Jednou z teórií je, že zlodejom dal niekto tip – či už niekto z hotela, alebo niekto z jej priateľov alebo zamestnancov.

kim-kardashian-cannes-red-carpet-2016

Angelina Jolie a Brad Pitt sa dohodli, aj keď len dočasne. Dohodli sa, že deti budú zatiaľ u Angeliny, Brad ich môže navštevovať, no len za prítomnosti terapeuta, ktorý má vyhodnotiť jeho správanie k deťom, a celá rodina bude navštevovať terapiu. Táto dohoda platí dočasne do 20. októbra a má byť prvým krokom k doriešeniu rozvodu. Angelina si vraj neželá, aby Brad bol stíhaný alebo akokoľvek potrestaný, a ak sa tak stane, plánuje odmietnuť spoluprácu s políciou a nekomunikovať s nimi. Brad je na tom vraj dosť zle, je z toho zlomený, nemôže uveriť, že to takto dopadlo, a vraj s plačom volá každý deň mame.

brad-pitt-angelina-jolie

Rozvod Frances Bean Cobain mal trocha hladší priebeh. S bývalým sa dohodla, že mu bude platiť dočasné výživné vo výške 12 tisíc dolárov počas najbližších štyroch mesiacov. Zaplatí mu aj všetky právne náklady, ktoré ju výjdu na 15 tisíc.

frances-bean-cobain-and-fiance-isaiah-silva

Ben Stiller dnes v rozhovore s Howardom Sternom prezradil, že pred dvoma rokmi mu bola diagnostikovaná rakovina prostaty. „Prišlo to z ničoho nič. Vôbec nič som netušil. Keby som neabsolvoval PSA (Prostate-Specific Antigen) test, ktorý mi môj lekár začal robiť od mojich 46 rokov, doteraz by som to nevedel. Chcem o tom hovoriť kvôli tomu testu, pretože mi zachránil život. Diagnostikovali ma v piatok trinásteho a 23. augusta ma operovali. Takže som mal celé leto na premýšľanie. Najskôr som nevedel, čo sa bude diať. Bál som sa. Keď vás diagnostikujú, všetko vo vašom živote sa zastaví, pretože nemôžete plánovať filmy – neviete, čo sa bude diať.“ Ben je odvtedy našťastie čistý a podstupuje test každého pol roka, aby mal istotu. Držím palce, aby to tak aj ostalo.

www.hdfinewallpapers.com

Aj Lindsay Lohan má za sebou operáciu, aj keď z iných dôvodov. Na lodi mala nehodu, kotva jej odtrhla kúsok prsta. Našťastie ho našli a prišili späť, tak hádam bude všetko v poriadku.

lindsay-lohan-435

Už sú to vyše dva roky, čo nás opustil úžasný Robin Williams. Jeho manželka Susan Schneider stále smúti a rozhodla sa podeliť so svetom o to, ako vyzerali jeho posledné momenty, keďže chce šíriť osvetu o ochorení, kvôli ktorému si Robin vzal život. Robin mal veľké problémy, ktoré mu ničili život – nemohol spávať, bol paranoidný, mal bludy a zlú pamäť, ktorá bola pre neho ako herca veľmi dôležitá. Bol vraj veľmi frustrovaný z toho, že nevedel, čo sa s ním deje, a potom prišla konečne diagnóza, ktorá dala odpoveď na jeho otázky – demencia s Lewyho telieskami. Je ťažšie ju diagnostikovať, keďže má príznaky aj Alzheimerovej choroby, Parkinsonovej choroby a aj demencie. Zaspomínala si aj na ich posledný spoločný deň – „Celú sobotu sme robili veci, ktoré sme mali radi – bolo to ako perfektné dlhé rande. V nedeľu som mala pocit, že sa cíti lepšie. Keď sme si ľahli spať, tak ako sme zvykli, môj manžel mi povedal: Dobrú noc, láska moja. A počkal na moju odpoveď: Dobrú noc, láska moja. Jeho slová sú do dnešného dňa ako ozvena v mojom srdci.“

rs_1024x759-140811160614-1024-robin-wife-cm-81114

Blake Lively je superžena. Len v piatok sme sa dozvedeli o tom, že porodila druhé dieťa, a už v sobotu išla na svadbu svojej bývalej asistentke a najlepšej kamarátke.

blake-lively-600x800

Prvé fotky z filmu Kráska a zviera unikli na internet. Emma Watson bude naozaj krásna kráska. Dobrý výber herečky.

captur1e

capture

The Weeknd má nový účes, novú pesničku a nový klip.

Beyoncina značka športového oblečenia Ivy Park má novú kolekciu na jeseň a zimu a Beyoncé k nej natočila motivačné video.

Aj Solange má nové video, ale nejde o reklamu ale o klip k jej novej pesničke.

Ak máte chuť na pizzu a pivo a vaši kamoši vás už nudia, môžete prispieť 10 dolárov na Omaze.com a možno vyhráte pizzu a pivo v spoločnosti Matta Damona, Bena Afflecka a Toma Bradyho. A keďže som stále nahnevaná, že napriek 20 dolárovému príspevku som nevyhrala lístky do Las Vegas na premiéru Jasona Bourna, ja už prispievať nebudem. Ale vám držím palce.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk