Amber Rose bojuje za rovnoprávnosť

pridal kara 4.10.2016 o 19:27


0

V spodnom prádle.

Ubehol už rok, odkedy Amber Rose vybehla do ulíc Los Angeles oblečená ako štetka, aby si poplakala a trocha zaprotestovala proti tomu, že si o nej ľudia myslia, že je štetka. Túto akciu nazvala príznačne – SlutWalk. A zrejme si myslí, že mala obrovský úspech, a tak sa z nej rozhodla urobiť každoročnú záležitosť. A tak sa tento víkend konal SlutWalk 2. Amber sa touto akciou snaží bojovať za rovnoprávnosť a proti odsudzovaniu žien. Ostala verná svojmu štýlu a opäť prišla v handrách, ktoré väčšina žien nosí akurát tak do postele. Z tohto začínajúceho trendu mám trocha obavy. Už aj Kim Kardashian chodí po uliciach v čipkovaných korzetoch a ja už sa teraz bojím, čo bude nasledovať za pár rokov. Myslím, že to nepotrvá dlho, kým sa niektorá z nich vyberie do ulíc úplne nahá.

Amber mala aj príhovor, počas ktorého dostala aj kvety a od dojatia si troška aj poplakala. Podporiť ju prišla jej najlepšia kamoška Blac Chyna, ktorá sa výrazne inšpiruje tehotenským štýlom jej budúcej švagrinej Kim. A ja som aj celkom rada, pretože na tú jej silikónovú obriu riť v obtiahnutých šatách sa mi už pozerať nechce. Na akcii nechýbala ani bývala matračka Hugha Hefnera – Kendra Wilkinson.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10-kendra-wilkinson

11

12

13

14







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk