Heidi a Leni na prechádzke

pridal WonderWoman 5.10.2016 o 21:04


cov

Leni je dcéra, zoznámte sa.

Heidi Klum je väčšinou nafotená len so svojim frajerom Vitom Schnabelom. Buď sa vykusujú na pláži, alebo na tenisovom zápase, alebo polonahí vo vode … skrátka sú stále spolu a stále nalepení jeden na druhom. Tentokrát ale Heidi vymenila Vitovu spoločnosť za spoločnosť svojej dvanásťročnej dcéry Leni a psíka menom Buttercup.

V nedeľu sa s malou Helenou, ktorú volajú skrátene Leni, vybrali na slnečnú prechádzku po uliciach Los Angeles. Vyvenčili pri tom aj ich rozkošného psíčka, ktorého Heidi adoptovala v roku 2013. Ďalších dvoch – Maxa a Freddyho nechali doma, lebo s dvoma nemeckými ovčiakmi by bola asi prechádzka trochu náročnejšia. Mimochodom, Leni je výsledok nevydareného vzťahu Heidi a talianskeho podnikateľa menom Flavio Briatore, ktorého Heidi opustila počas tehotenstva. Radšej si začala so Sealom, ktorý Leni v roku 2009 adoptoval. Vyrástla z nej krásna malá slečna, ktorá je úplná malá verzia Heidi. Predpokladám teda, že pôjde v jej modelingových šľapajach. Určite už o pár rokov…

 

1

2

3

4

5

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk