Rob a Blac Chyna oslavujú

pridal kara 5.10.2016 o 16:52


0

Oslavujú blížiaci sa príchod bábätka.

Po neúspešnom pokuse Robovej rodiny, ktorá sa snažila zorganizovať jemu a jeho nastávajúcej Blac Chyne baby shower už pred týždňom, no skončilo to fiaskom a zverejneným Kylieným číslom na internete, sa budúci rodičia rozhodli, že si ju zorganizujú sami. Pozvánka mala tvar obláčiku a tejto tematike ostali verní aj pri výzdobe – z balónov mali vytvorené obláčiky.

Párty sa síce konala v Los Angeles, no Kardashianky ani Jennerky neboli medzi pozvanými. Rob sa na nich asi naozaj poriadne nasral. Jediný, kto dostal pozvánku, je Scott Disick. No to nie je jediná prekvapivá správa. Rob nám tuším opäť trocha narástol. Trocha viac ako trocha. Miestami som pri prezeraní fotiek nevedela, či dieťa čaká on alebo Chyna. A naozaj ma to mrzí, konečne to vyzeralo, že je na dobrej ceste, a zase všetko pribral naspäť. Vzhľadom na jeho ťažkú cukrovku a na to, že neužíva lieky, to nie je sranda asi ani zo zdravotného hľadiska.

Dcérka Roba a Chyny príde na svet za 5 týždňov a Amber Rose prezradila médiám, že meno už majú vybraté. Prekvapko nám ale nepokazila, lebo žiadne konkrétne meno nepovedala.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Rob a Chyna v apríli tohto roka

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk