Komédia v podaní Tori Spelling a Deana McDermotta

pridal kara 5.10.2016 o 14:15


0

Do tejto nepodarenej rodinky, ktorá nemá ani na nájom, pribudne piaty potomok.

Ak ste si mysleli, že dráma okolo Tori Spelling niekedy utíchne, ste na omyle. Narozdiel od Kardashianiek, ktoré síce tiež milujú pozornosť bulváru, no sú celkom podnikavé a zarábajú na kadečom, je Tori na príjem z pozornosti médií a natáčania rôznych reality šou doslova odkázaná. Dlhy sa kopia, okrem daňového úradu, ktorý z nej a Deana vymáha takmer milión, im bolo súdom prikázané zaplatiť aj dlh 38 tisíc, ktorý majú na karte spoločnosti American Express. A to nie je len tak, na to treba zarobiť. A keďže neposlušný penis Deana McDermotta je už skrotený, museli prísť s nejakým iným námetom na reality šou. Tá síce ešte nie je oznámená, no ja som pevne presvedčená, že čoskoro nás o nej niekto bude informovať.

Po tretej žiadosti o ruku, ktorá prišla po desiatich rokoch manželstva, si vymysleli ďalšie dieťa. Počas posledného tehotenstva síce skoro zomrela kvôli zdravotným problémom ona a aj dieťa, ale zodpovednosť od nej asi čakať netreba. Veď už teraz im stravu, bývanie a deťom školné platí jej mama, lebo oni na nič nemajú, ale robia si ďalšie dieťa. Asi nemajú ani na ochranu. Dnes jej piate tehotenstvo oznámil magazín People, ktorému Tori poskytla okrem fotiek aj vyjadrenie. „Bolo to pre nás veľké prekvapenie. Ale vždy sme chceli veľkú rodinu. Veľmi sa teším. Dean hovoril: Teraz sme dostali Finna z plienok, myslel som, že už budeme mať pokoj! Po prvýkrát sú všetky deti v škole, takže v podstate začíname úplne odznova. Toto dieťatko prišlo v ten najlepší čas. Nič nie je nikdy dokonalé, ale som šialene zaľúbená do svojho manžela a do našich detí. Pridať k tomu je veľké požehnanie.“

Spolu už majú 9 ročného Liama, 8 ročnú Stellu, 5 ročnú Hattie a 4 ročného Finna. Áno, toho Finna, ktorého len teraz dostali z plienok. Štvorročného.

šťastná rodinka

1

tori-spelling-4-cbb







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk