Robert Pattinson v novej Dior kampani

pridal WonderWoman 6.10.2016 o 20:24


cov

Fešáčisko.

Odkedy Robertko netvorí pár s Kristen Stewart (trvalo dlho kým zistila, že Robert nie je dievča), tak o ňom takmer nič nepočuť. V tichosti si natáča filmy, trávi čas so svojou frajerkou FKA Twigs, alebo so svojou mamou chodí na koncerty svojej frajerky. Skrátka vedie úplne nudný normálny život a pomaly začína upadať do zabudnutia. Ale našťastie tu máme módny priemysel, značku Dior a Karla Lagerfelda, vďaka ktorým náš niekdajší upír opäť obživol.

Dior si ho totiž vybral ako tvár novej kampane a to konkrétne Dior Homme kolekcie na jar 2017. Fotky ku kampani vznikli v uliciach Paríža a nafotil ich sám Karl Lagerfeld. Robertkovi sa lokalita na fotenie veľmi páčila a neváhal to spomenúť aj vo svojom vyhlásení k tejto kampani. „Vždy som bol ohromený nepopierateľnou krásou Paríža. A v noci, v bočných uličkách a zbavená davov, je ešte viac dych berúca. Kontrastné tiene všade kam sa pozriete vytvárajú dojem záberu z filmu.“ Nuž, Robertko je zjavne poetická duša, vždy som vedela, že máme k sebe blízko.

 

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk