Sean Penn už zabudol na Charlize

pridal kara 7.10.2016 o 21:58


0

V náručí dievčiny, ktorá je mladšia ako jeho dcéra.

Ubehol už rok a pár mesiacov, odkedy si Sean Penn a Charlize Theron zamávali na rozlúčku po jeden a pol ročnom vzťahu. Bolo to pre všetkých veľké prekvapenie, pretože v médiách sa už skloňovalo aj slovo svadba a písalo sa aj o tom, že Sean plánuje adoptovať jej syna. Charlize ale všetky tieto veci poprela v rozhovore pre WSJ. Napriek tomu, že svadba na spadnutie nebola, vzťah to bol vážny a Seana odvtedy nebolo vidieť v spoločnosti inej ženy. Síce sa chvíľu špekulovalo o tom, že má opäť blízko k Madonne, no nebola to pravda.

No teraz má už celkom blízko k jednej slečne, s ktorou sa ani vôbec neskrýva. Ide o 24 ročnú Leilu George, ktorá sa snaží preraziť ako herečka a na svoju cestu k sláve si teda vybrala naozaj dobrého koňa. Párkrát si na ňom zajazdí, všade o nej budú písať a sláva je zaručená. V stredu tieto dve zamilované hrdličky prichytil na Havaji Ignác. Šantili vo vlnách a bozkávali sa a 32 ročný vekový rozdiel im vôbec neprekážal. Ešte aj Seanova dcéra Dylan je od Leily staršia o 13 mesiacov. A Leilin otec je len o rok starší od Seana. Pokojne ma nazvite staromódnou, ale toto hľadanie si partnerov vo veku svojich potomkov/rodičov je podľa mňa tak choré, až sa mi žalúdok obracia. Ale teda veď nech si to súloženie tú lásku užijú.

1

2

3

4

5

6

7

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk