Formation Tour skončilo

pridal kara 8.10.2016 o 21:59


0

Podporiť Beyoncé prišiel aj Jay-Z.

Beyoncé to s albumom Lemonade stihla všetko nejako expresne rýchlo. Vo februári vydala prvý singel Formation, podľa ktorého pomenovala aj celé svetové turné. Na konci apríla zverejnila na HBO ako prekvapenie svoj nový vizuálny album Lemonade a o pár dní na to už bola na koncertných pódiách. V lete si dala pauzu a dovolenkovala s rodinou, no začiatkom septembra sa opäť vrátila na pódiá a teraz už je celému turné koniec. Celkom ma aj mrzí, že tentokrát už ku nám nezavítala, lebo tento album sa mi páčil a z videí na youtube to vyzeralo na poriadnu šou.

Včera celé turné uzavrela koncertom v New Jersey a večer to bol naozaj výnimočný. Na poslednom koncerte pridala do zoznamu pesničiek aj pesničku 6 Inch, ktorú si zaspievala visiac dolu hlavou. Na pódiu privítala aj hostí, a to rovno troch. Kendrick Lamar si prišiel odrapovať svoju časť v pesničke Freedom, Serena Williams si zatancovala po jej boku počas pesničky Sorry, no na pódium sa odvážil prísť aj samotný Jay-Z, ktorý si ňou zaspieval ich spoločný duet z predošlého albumu – Drunk In Love. Z jeho strany celkom odvážne rozhodnutie, vzhľadom na tému albumu Lemonade a fanatických fanúšikov Beyoncé by som sa na jeho mieste asi celkom bála, že ma zlynčujú. Prežil to ale v zdraví a fanúšikom nezabudli ukázať, ako veľmi sa ľúbia, takže po pesničke nechýbali ani objatia a bozky.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk