Budú noví Dannyho parťáci

pridal WonderWoman 9.10.2016 o 21:50


cov

Alebo skôr parťáčky.

A nebude ich jedenásť, ale osem. Určite si všetci pamätáte nezabudnuteľný film Ocean´s eleven, ktorý sme my Slováci preložili výnimočne správne ako Dannyho jedenástka a naši českí bratia ako Dannyho parťáci. Kvôli lepšie znejúcemu nadpisu a podnadpisu som však musela použiť český preklad, tak mi to hádam prepáčite. Film mal doteraz tri časti a o dva roky príde do kín štvrté pokračovanie s názvom Ocean´s Eight.

Kultové obsadenie ako George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, či Andy Garcia nahradia nové tváre, ktoré však určite potešia hlavne mužského diváka. V hlavných úlohách sa totiž predstavia napríklad taká Sandra Bullock, Rihanna, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter a Sarah Paulson. Všetky okrem Rihanny sú skvelé a obľúbené herečky, ale verím, že práve Rihanna bude najväčším lákadlom pre divákov. Tipujem, že bude hrať nejakú záporáčku a som celkom zvedavá, aký výkon podá. Film príde do kín 8. júna 2018 a dovtedy určite čakajte nejaké fotky z natáčania.

Pôvodné obsadenie

1

Nové kočky2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk