Shia LaBeouf sa oženil

pridal WonderWoman 10.10.2016 o 20:25


Vzal si ako inak Miu Goth.

Shia oslávil v júni tridsiatku a tak si asi povedal, že je najvyšší čas vliezť do chomúta. S Miou sa zasnúbili v marci tohto roku, takže to boli dosť krátke zásnuby, ktoré ale vyvrcholili tak, ako mali – svadbou. Nie som si však úplne istá, či to bolo správne rozhodnutie, keďže Shia v minulosti Miu tak trochu napadol , v dôsledku čoho sa tak trochu rozišli, on si tak trochu našiel novú frajerku a potom sa k Mii opäť vrátil. Asi naozaj platí, že láska je slepá a asi to o to viac platí pre ženy s monoklom pod okom.

Ale nechajme minulosť minulosťou a prenesme sa do súčasnosti, v ktorej si dnes Shia a Mia povedali svoje áno v Las Vegas. Samozrejme, že oddávajúci nemohol byť nikto iný, ako zlý imitátor Elvisa Presleyho a naši čerství novomanželia si obrad poriadne užili. Vieme to vďaka videu, na ktorom Elvis spieva, Shia tancuje a Mia sa od ucha k uchu smeje. Tak snáď jej ten smiech vydrží čo najdlhšie a nebude sa musieť báť, že jej manžel skočí do úsmevu. Napríklad päsťou. Ale! Musím povedať, že Shia bol už pri výmene sľubov dojatý a novomanželský bozk stál za to. A keď sa od seba odtrhli, mal v očiach slzy a díval sa na Miu fakt s láskou. A to sa vážne cení.

Pán a pani LaBeoufovci

2

3

4

5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk