V hlavnej úlohe: ochrankár

pridal WonderWoman 11.10.2016 o 20:32


cov

Kardashianky už bez neho nespravia ani krok.

Áno, hlavným hrdinom tohto príbehu článku je ten pupkatý pán v čiernej košeli a „drsňáckych“ slnečných okuliaroch. Momentálne je to totiž niekto, bez koho sa Klan Kuriev nepohne ani na krok. Od osudnej parížskej noci, kedy Kim prežila peklo a stala sa obeťou ozbrojenej lúpeže, majú aj ostatné členky rodiny strach a potrebu byť pod ochranou. A inak to nie je ani v prípade Kourtney.

Tá sa spolu so Scottom a ich spoločnými deťmi Masonom a Penelope vybrala v nedeľu na prechádzku. Na ich bezpečnosť v uliciach Calabasasu dohliadal práve spomínaný muž v čiernom ( tu si predstavte zvučku z Men In Black). Neviem, či tento tajomný hrdina ovláda nejaké špičkové bojové umenie, alebo má pri sebe slzný plyn, ale z pohľadu potenciálneho zločinca vo mne vôbec nevyvoláva rešpekt. Myslím, že v boji jeden na dvoch by neobstál. Ale ak má len určitý placebo efekt, vďaka ktorému sa s ním Kourtney cíti v bezpečí, tak prosím. Safety first.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk