Šialenec v Amsterdame

pridal WonderWoman 12.10.2016 o 21:58


cov

Možno za to môžu drogy.

Amsterdam je totiž raj pre milovníkov zelenej rastlinky, vďaka ktorej sa ocitnete v inom svete. Ale podľa môjho skromného názoru zaúradovali v tomto prípade tvrdšie drogy. Prípadne lieky na spanie v kombinácii s tvrdým chlastom. Alebo záchvat šialenstva. Lebo dať si na hlavu parochňu Majstra N z čias, keď mal ešte hnedé vlasy, prilepiť si na tvár falošné fúzy a bradu z toho najlacnejšieho obchodu s maskami a prechádzať sa tak po meste, to nikto normálny neurobí.

Ak ste náhodou nerozpoznali, kto sa skrýva pod týmto „prestrojením“, je to Justin Bieber. Takto nahodený sa vybral na kávu a cestou sa vraj pýtal nejakých dievčat, či to vyzerá realisticky. Myslím si, že ani zhulené by mu neodpovedali kladne. Skutočne neviem, čo mala táto maškaráda znamenať, či to bola nejaká skrytá kamera, alebo súčasť nejakej americkej show, v ktorej bude hosťom, alebo si skutočne čo i len na sekundu myslel, že ho pod tým nikto nespozná. Alebo… mu proste len kvalitne drbe práši na hlavu.

 

1

4

2

3

5

6

7

8

9

10

11

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk