Pamela Anderson sa vyzliekla

pridal WonderWoman 14.10.2016 o 18:59


cov

Ale nie úplne, len trošku.

U Pamely sme na vyzliekanie zvyknutí, ale teraz si dala dlhšie pauzu. Naposledy sa vyzliekla pre dobrú vec, konkrétne pre propagáciu vegánskych topánok, ktoré boli to jediné na jej tele. Vyzliekla sa aj predtým na oslavu svojho vyliečenia hepatitídy a tiež na rozlúčku s magazínom Playboy, kde zdobila poslednú titulku. No a teraz sa vyzliekla pre španielsky magazín Solar, lebo jej za to zaplatili. Jednoduché, však?

Nejde však o žiadne umelecké fotky, aj keď zámer bol asi iný. Alebo možno len ja neviem doceniť selfiečky, na ktorých je spolu s brazílskym umelcom menom Christian Rosa. Aha fakt, je to umelec, tak potom to asi naozaj mali byť umelecké zábery… Christian síce vyzerá ako drogový dealer v kombinácii s pasákom, ale Pam sa pri ňom tvári uvoľnene a v bezpečí. Možno jej pred fotením niečo dal, keď už dealuje. Ale nechcem nikomu krivdiť, možno iba nie som fanúšik moderného „umenia“.

 

01

1

2

3

4

6

7

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk