Wentworth Miller je mužom roka

pridal WonderWoman 16.10.2016 o 19:12


cov

Rozhodol o tom magazín Attitude.

Wentworth Miller, alias Michael Scofield, patrí medzi našich obľúbených fešákov. Napriek tomu, že vizuálne vôbec nestarne, má už 44 rokov. Až sa mi tomu nechce veriť. Nebyť tých zľahka prešedivelých vlasov, tipla by som mu čerstvých 30. Stále pôsobí rovnako zraniteľne a zároveň sexy, ako za čias môjho aktívneho sledovania Prison Breaku. Ale keďže pred tromi rokmi priznal svoju sexuálnu orientáciu, ktorá nie je rovnaká ako tá moja, môžem si nechať zájsť chuť.

A práve s témou homosexualita je spojené aj špeciálne novembrové vydanie magazínu Attitude, ktorý spolu s asociáciou Virgin Holidays udeľoval ceny LGBT komunite a jej podporovateľom. Tú za muža roka si na odovzdávaní cien v Londýne odniesol práve Wentworth. Pre magazín poskytol aj pekný odkaz všetkým, ktorí bojujú s priznaním svojej sexuálnej orientácie. „Povedal by som to, čo už bolo povedané. Jedného dňa to bude lepšie, nájdete svoj kmeň. Musíte len veriť, že ľudia tam vonku čakajú, aby vás mohli mať radi a oslavovať vás pre to, kým ste. Do tej doby je realita taká, že možno budete musieť byť svoj vlastný kmeň. Možno budete musieť byť svojim najlepším priateľom. Nie je to niečo, čo vás naučia v škole. Takže začnite pracovať na tom mať radi sami seba.“

 

01

1

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk