Taylor Swift randí s Benom Affleckom

pridal L 16.10.2016 o 16:47


taylor-swift-and-ben-affleck-are-hooking-up

Teda aspoň podľa magazínu In Touch. My tomu veľmi neveríme… A ani podľa Gossip Cop to vraj nie je pravda.

Aj keď pravdou je, že Taylor už randila v Holyvúde s kadekým, nemyslím, že medzi ňou a Benom niečo je, resp. niečo bolo. Faktom je, že Ben aj napriek odlúčeniu ešte stále nažíva v jednej domácnosti so svojou ex Jennifer (Je to vlastne jeho ex alebo su spolu?) Magazín In Touch prišiel v poslednom čísle s článkom o Taylor Swift a Benovi Affleckovi s názvom “Je mužožrútka! Taylor si vyhliadla Bena.“ Podľa magazínu Ben požiadal svoju kolegyňu zo Suicide Squad – Caru Delevingne, aby ich zoznámila. S Taylor sú predsa veľmi dobré kamošky. No a momentálne vraj Ben a Taylor už spolu flirtujú cez smsky, a Taylor čaká, že sa to posunie na trochu vyššiu úroveň. Zdroj pre In Touch povedal: “Začalo to nevinnými správami, no tieto správy sa zmenili na flirtujúce správy. Hlavne po rozchode Taylor s Tomom. A Taylor dala Benovi jasne najavo, že má záujem, no a Taylor vždy dosiahne to čo chce. Ben si užíva to, že ju môže spoznávať. Denne jej posiela vtipy a zábavné videá na YouTube, a taktiež jej poslal kvety. Pomaly si dláždi cestu k romániku… Taylor verí, že sa toto ich priateľstvo premení na vzťah, aj keď ešte nie je rozvedený s Jennifer Garner. “


Ben vraj má na Taylor zálusk od toho, čo ju prvýkrát stretol na jej koncerte, kde sa vybral so svojimi dcérami Violet a Seraphinou. Vraj ho očarila svojou charizmou.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk