Superžena Beyoncé

pridal kara 17.10.2016 o 21:13


676014157MF00016_TIDAL_X_10

Ani krvácajúce ucho jej nezabránilo v dokončení koncertu.

Jej Formation Tour síce skončilo len minulý víkend, no Beyoncé si asi od neho oddýchnuť nepotrebuje. Na sobotu si teda zabookovala ďalší koncert, a to konkrétne na Tidal X: 1015, kde okrem nej vystúpili aj Alicia Keys, Nicki Minaj, Robin Thicke a mnohí ďalší. Za hviezdu večera ale bola opäť kráľovná Bey, ako ju radi označujú jej skalní fanúšikovia. Tentokrát ale neupútala spevom a ani pičorezkami (aj keď nechýbalo ani jedno), ale svojou super schopnosťou zvládať bolesť.

Ešte pred koncertom sa prešla po červenom koberci, kde sme mali možnost detailne vidieť jej dlhokánsky cop a obrovské náušnice, no vtedy ešte zrejme netušila, že práve kombinácia týchto dvoch módnych doplnkov jej spôsobí na pódiu problémy. Pri tancovaní sa jej totiž vrkoč zachytil do náušnice a vytrhol ju. Beyoncé ale s kľudom Angličana pokračovala v spievaní a sem tam si z ucha utrela krv, akoby sa nechumelilo. Je to skrátka profesionálka. A asi nemala veľmi na výber, keďže nechcela ešte viac pokaziť meno Tidalu. Tomu sa od jeho založenia veľmi nedarí a keďže spoločnosť vlastní Jay-Z, Beyoncé musí reprezentovať.

1

2

3

4

5

6

NEW YORK,  NY - OCTOBER 15: Beyonce performs onstage during TIDAL X: 1015 on October 15,  2016 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for TIDAL)

NEW YORK,  NY - OCTOBER 15: Beyonce performs onstage during TIDAL X: 1015 on October 15,  2016 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for TIDAL)

9

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk