Romantická večera

pridal kara 18.10.2016 o 13:35


0

Romantika v podaní Kristen Stewart a St. Vincent.

A predsa sú spolu. Aj napriek tomu, že Kristen Stewart a Cara Delevingne ešte v lete spievali ódy na svoje polovičky a hovorili o tom, aké sú zamilované, oba páry sa rozišli a nastalo striedanie partnerov. Kristen si začala s bývalou frajerkou Cary – speváčkou St. Vincent. Prvýkrát sa o tom začalo špekulovať pred necelými dvoma týždňami, keď si vyšli na prechádzku. O pár dní na to už blízke zdroje pre magazín UsWeekly potvrdil, že tieto dve sú spolu a ich vzťah je veľmi romantický, no až teraz tu máme dôkaz.

V nedeľu večer sa Kristen a Vincentka vybrali na romantickú večeru v New Yorku. Na tej okrem vína nechýbali ani bozky. Z večere odchádzali ruka v ruke a vymieňali si zamilované pohľady. Ktovie, či ide o skutočnú lásku, alebo sa obe snažia len vyvolať žiarlivosť u svojich bývaliek. Pre Kristen by to nebola premiéra, veď aj chúďatko Soko, ktorá jej tak nadšene ožužlávala palce, slúžila zrejme len pre tento účel. Vtedy to zabralo, možno zaberie aj teraz. A možno sa dajú dokopy aj Cara a mastná hlava Alicia. Len tak, z pomsty. Ktovie aký vývoj situácie sa dá očakávať v tejto telenovele. Už za sebou majú aj trápne stretnutie, počas ktorého Cara na výjazde s Taylor Swift, Dakotou Johnson a Suki Waterhouse vrazila nielen do svojej bývalky Vincentky, ale aj do jej novej frajerky Kristen. Škoda, že tam chýbal náš Ignác.

Hrdličky Kristen a St. Vincent

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk