Agresívny Russell Crowe

pridal kara 18.10.2016 o 10:51


rs_1024x759-161017044753-1024-russell-crowe-azealia-banks-jr-101716

Rapperka Azealia Banks tvrdí, že ju napadol.

V sobotu večer bolo u Russella doma celkom rušno. Zorganizoval si doma menší večierok, na ktorý pozval aj svojho známeho režiséra, herca a rappera RZA, ktorý si so sebou priniesol Azealiu. Na večierku vraj bolo okolo 10 ľudí. To síce neznie veľmi divoko, ale divoké to bolo – minimálne podľa Azealie, ktorá na druhý deň večer pridala na facebook nasledovné: „Aby som zhrnula svoj večer, išla som na párty k Russellovi domov, kde ma oslovil slovom neger, škrtil ma, vyhodil ma a napľul na mňa. Minulú noc sa mi naozaj veľmi zle spalo. Ostatní muži dovolili, aby sa to stalo. Cítim sa hrozne.“ Príspevok síce odvtedy vymazala, no neskôr ešte nezabudla dodať, že má aj dôkazy.

Blízky zdroj portálu TMZ, ktorý sa na párty údajne nachádzal, ale spieva trocha inú pesničku. Azealia sa údajne vysmiala jeho hudbe a neskôr jeho a ďalšieho hosťa označila za „nudných bielych mužov“. Zrejme jej cvaká podobne ako Solange. Keď ju žena pri stole napomenula a zastala sa Russella, preplo jej v hlave a vyhlásila: „Páčilo by sa vám, keby som rozbila svoj pohár, prerezala vám ním hrdlá a krv by striekala všade naokolo, ako v Tarantinovom filme“ a pridala ešte aj nejaké rasistické urážky. A keďže zanedlho po tomto vyhlásení sa chopila svojho pohára a zahnala sa ním, Russell (podľa mňa celkom pochopiteľne) zakročil. Pevne ju schmatol, vyniesol ju von a zavolal ochranku, aby ju vyviedli z pozemku.

Azealia si stále stojí za svojím a na Russella už podala aj trestné oznámenie. Najskôr chcela len ospravedlnenie, no to od neho neprišlo, a tak sa vybrala na políciu. Russell sa doteraz k incidentu nevyjadril.

Azealia Banks

azealia-banks

life_ball_2013_-_opening_show_034_azealia_banks



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Russell Crowe




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk