Belle Thorne sa páči Demi Lovato

pridal WonderWoman 19.10.2016 o 21:59


cov

A nielen ona.

O tom, že Bella sa verejne priznala, že je bisexuálka, už vieme. A hoci momentálne randí s chlap(c)om, dala by si povedať aj so ženou. Dokonca jednou konkrétnou a dosť známou – s Demi Lovato. U nej by asi veľké šance nemala, ale u druhej speváčky, ktorá sa jej tiež páči, tak tam by mala šance dosť vysoké. Jej druhý objekt záujmu je totiž Miley Cyrus, ktorá (ako sa sama vyjadrila) nerozlišuje medzi pohlaviami. Takže do trojky s Liamom by ju podľa mňa určite vzala.

Bella tieto svoje celebritné idoly prezradila v nedávnom rozhovore pre magazín Maxim. „Demi Lovato… musím povedať… rawrr. Je to veľmi atraktívna žena. Tak isto aj Miley Cyrus. Je to droga. Ale Demi je oheň, proste oheň.“ Asi tým chcela povedať, že sa jej z nej zapaľujú lýtka. A aby ju k sebe prilákala, nechala sa nafotiť pre magazín Playboy. Na fotkách vyzerá ako štetka zo 70. rokov a posťažovala sa, že ľudia sa ju neustále snažia zmeniť, no ona sa nedá. „Ľudia často nechcú spoznať tvoje skutočné ja, chcú spoznať len osobu, ktorou si myslia, že si. Pre mňa to znamená, že ľudia sa ma neustále snažia zmeniť, každú sekundu dňa, hlavne na sociálnych sieťach. Je tam snaha zahanbiť ženskú zmyselnosť tým, že ju zakryjú, ale ja som žena, ktorá miluje kožu. Milujem kožu na mne, milujem kožu na dievčatách, milujem kožu na chlapcoch. Ak ste dostatočne sebavedomí na to, aby ste ukázali vaše telo, tak by ste ho mali ukázať. Buďte sebavedomí. Nezmením sa pre nikoho iného. Páči sa mi zostať verná sama sebe.“

Bella v Playboy-i

1

 

2

3

4

5

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk