Ashley Olsen má nového frajera

pridal kara 21.10.2016 o 21:59


0

Žeby ďalší starý chren?

Pri Olsenkách je to asi šokujúce, ale nie. Ashley sa už zrejme chrenu prejedla a našla si frajera, ktorý k nej sedí aj vekom. Aj pri ňom síce vyzerá ako jeho dcéra, ale v tomto prípade je to len tým, že je drobná a vyzerá ako dievčatko, nie tým, že jej nový frajer by mohol byť jej dedko. To sa o tom predošlom povedať rozhodne nedá.

Jej novým vyvoleným sa stal podnikateľ Hayden Slater. Síce sa mi nepodarilo zistiť, koľko má Hayden rokov, už len z fotiek sa dá usúdiť, že vekový rozdiel medzi nimi nebude taký veľký. V pondelok ich Ignác nafotil na romantickej prechádzke v Los Angeles, na ktorej im spoločnosť robil aj Haydenov psík. Hayden a Ashley spolu ale nestrávili len pondelok. V nedeľu spolu behali po obchodoch a v sobotu boli spolu na oslave zásnub. Hayden fotku z oslavy zdieľal aj na svojom Instagrame a s Ashley sa na nej držia za ruky. Na oslave nechýbala ani jej dvojička Mary-Kate, ktorej robil spoločnosť jej manžel.

v pondelok

1

2

3

4

5

v nedeľu

6

7

v sobotu

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk