Jim Carrey má prúser

pridal kara 22.10.2016 o 21:56


Jim Carrey

Rodina jeho zosnulej priateľky má dôkaz, že ju vedome nakazil pohlavnými chorobami.

K žalobe, ktorú na Jima podal bývalý manžel Cathriony, pribudla ďalšia. Podala ju jej mama a tvrdí to isté, čo bývalý manžel. A ja začínam mať trocha obavy, že to nie je len snaha vytĺcť ž Jima peniaze. Jej mama sa totiž vyjadrila, že ak Jim preukáže, že nemá žiadne pohlavné choroby, svoju žalobu stiahne. No asi vie, že to sa nestane, pretože má dôkaz o tom, že Jim nie je úplne zdravotne v poriadku. Cathriona sa podľa nej od Jima nakazila herpesom typu 1 a 2 a chlamýdiami. A ešte asi mohla byť aj rada, že len tým. Pretože podľa testov z roku 2013 má Jim ešte niečo naviac.

Neviem síce, ako sa jej mama ku výsledkom týchto testov dostala, a ani či nie je tak trochu nelegálne zverejňovať v médiách niekoho zdravotnú dokumentáciu, ale ak je to všetko pravda, Jim bude mať asi celkom prúser. A asi aj celkom oprávnene, keďže s Cathrionou mal mať nechránený styk v čase, kedy už o svojich chorobách vedel, a ešte ich neskôr aj popieral v sms komunikácii s ňou, kde tvrdil, že sa mohla nakaziť inde. Každopádne, výsledky testov sú súčasťou žaloby. Sú z 28. januára 2013 a vyšli pozitívne na herpes typu 1 a 2, chlamýdie a hepatitídu A. A ja len rozmýšľam, čo už musí človek robiť, aby sa mu podarila takáto slušná zbierka. Testy nie sú na Jimovo meno, no to neboli ani tabletky na predpis, ktorými sa Cathriona predávkovala, takže ma neprekvapuje, že ani v tomto prípade nepoužil svoje meno. „Jose Lopez“ je vraj ďalší z jeho pseudonymov a dátum narodenia na testoch sa zhoduje s tým Jimovým. Catina mama tvrdí, že 12. februára mal s Cat dvakrát nechránený pohlavný styk (opäť, netuším, ako sa dostala k týmto informáciám). A vedomé šírenie pohlavných chorôb je nielen odporné, ale aj trestné. Som naozaj zvedavá, ako sa z tohto Jim vymotá. Troška prestávam veriť v jeho nevinu.

Cat a Jim

1

1f8fd14eefb4926bb46cc27f50cd4eb3c2e6af24

1443541885_jim-carrey-cathriona-white-lg

jim-carrey-cathriona-white-inlie-2

jim-carrey-cathriona-white-inline







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk