Gigi Hadid a jej obľúbené fotenie

pridal WonderWoman 25.10.2016 o 17:39


cc

Ako inak – pre Vogue.

Gigi je momentálne dosť v kurze, takže má už čo-to odfotené a ako modelka má byť na čo hrdá. To, že sa väčšine z vás, našich verných čitateľov, nepáči, nemení nič na tom, že je v módnom svete maximálne žiadaná a úspešná. Áno, nebyť jej bohatej vplyvnej rodiny, obracala by v Mekáči burgre. Ale musíme sa proste zmieriť s faktom, že ku sláve došla ako slepé kura k zrnu a momentálne žne bohatú úrodu.

Najnovšie si môže pridať ďalšiu čiarku na stenu za titulku japonského vydania Vogue, pre ktorý nafotila aj edioriál. Ten označila za jeden zo svojich najobľúbenejších a ja s ňou nemôžem nesúhlasiť. Fotky sú skutočne veľmi pekné a vkusné a to aj napriek tomu, že je Gigi na mnohých v nohavičkách a v priesvitných pančuškách. Jediné nevkusné sú jej znamienka, ktorých má na rozdávanie, ale na druhej strane oceňujem fakt, že ich priznáva a nepotrebuje zásah photoshopu na ich odstránenie. Musí to byť fajn život, byť platená za to, že vás svet považuje za krásnu.

01

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk