Katy Perry oslavovala

pridal WonderWoman 27.10.2016 o 21:59


cov

Mala totiž narodeniny.

Nielen Drake oslavoval, svoje narodenie si pripomenula aj Katy, ktorá v utorok oslávila 32 rokov. Možno práve preto nedávno prehovorila pár slov na tému deti. Po tridsiatke je už celkom vhodný čas na plodenie potomkov a som si istá, že Orlando, ktorý je z nej často nadržaný, do toho veľmi rád a ochotne pôjde.

Svoje narodeniny ale Katy oslavovala bez neho, lebo Orlando je v ďalekej Číne, kde natáča nový film. To však nebránilo Katy, aby si spravila narodeninový program podľa svojho gusta. V utorok šla na Karolov koncert, z ktorého veselo tweetovala a odfotila sa aj so speváčkou Halsey, na ktorú narazila v dave Karolových fanúšikov. V stredu sa zase vybrala na slávnostnú Vogue večeru, ktorá sa konala v kaštieli Marmont v Los Angeles. Tam ju prekvapili obrovskou tortou a pri sfúkávaní sviečok si určite želala niečo zaujímavé. Orlando si zase vraj veľmi želal byť s ňou a cítil sa kvôli tomu hrozne, aspoň podľa slov blízkeho zdroja. Poslal jej preto aspoň veľku kyticu a určite na ňu (hlavne večer v sprche) veľmi intenzívne myslel.

5

 4

3

2

1

2

3

5

6

7

8

9

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk