Hrôzostrašný ceckatý klaun

pridal WonderWoman 27.10.2016 o 21:11


cov

Riadne choré, však?

Musím poznamenať, že mám dosť veľký strach z klaunov a pohľad na tieto fotky mi vôbec nerobí dobre. Pravdepodobne mám okrem arachnofóbie aj klaunofóbiu, takže na parádu. Skúsim to ale nejako prekonať, že ste to vy.

Osobu na fotke ste asi hneď nespoznali, ale vylučovacou metódou vám musí vyjsť len jedno meno. Kto je dostatočne mimo na to, aby si prelepil svoje silikónové cecky čiernou lepiacou páskou, zároveň si ňou oblepil aj nohavičky a z tváre si spravil desivý klauní ksicht? Je to tá istá osoba, ktorá predstierala tehotenstvo, následne nafingovala potrat, zaobstarala si umelé dieťa, vykusovala sa s vráskavou lesbou a takto by som mohla pokračovať do rána. Odpoveď je jasná – je to Courtney Stodden. Tento týždeň sa takto vybrala do lesa v Los Angeles, kde prebehlo toto hrôzostrašné halloweenske fotenie. Možno sa niekto inšpiruje a vyberie sa takto v pondelok na halloweensku párty, ale musím k vám byť úprimná – nebude to sexy. Ale to určite každý súdny človek vie aj sám.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk