Ktože sa to už pripravuje na Halloween?

pridal WonderWoman 28.10.2016 o 19:55


cov-2

Spoznávate tú chutnú tváričku?

Ja si myslím, že áno. Toto celebritné dieťa sa tu totiž objavuje celkom často a podoba s jeho slávnym ockom je do očí bijúca. Táto malá živá bábika je Luna, dcéra Chrissy Teigen a Johna Legenda. Len nedávno sa okolo nej rozvírila vlna kritiky, keď nielen nám, ale aj ostatným ľuďom udrelo do očí, ako nesprávne nosí Chrissy Lunu na rukách. Zjavne si ju mýli s bábikou a jej prezliekanie malej Luny do halloweenskych kostýmov to len potvrdzuje.

Áno, na jednej strane o nič nejde, malá je ako páv, banán a hot dog rozkošná, ale páči sa to prezliekanie aj samotnej Lune? Lebo veľmi nadšene nevyzerá. A keď si raz bude ako puberťáčka listovať svoj album s detskými fotkami, asi nebude o nič nadšenejšia. Ale nechcem tu z Chrissy zbytočne robiť zlú matku. Myslím si, že sa o svoje dieťa s láskou stará a svojimi infantilnými módnymi výstrelkami jej nijak neubližuje. Aj na videu, v ktorom malú kŕmi je vidno, že je Luna šťastné milované dieťa a tak to má byť. Veď onedlho už začne rozprávať, tak si sama povie, čo sa jej páči a čo nie.

1

2

3

4

5

Aj na Snapchate sa Chrissy rada vyhrá s filtrami6

7

8

A takto vyzerá bez kostýmov a filtrov9







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk