Oficiálne spolu

pridal kara 30.10.2016 o 22:39


0

Kristen Stewart a St. Vincent si vyšli prvýkrát oficiálne ako pár.

Ako už iste viete, medzi celebritnými lesbičkami nastalo striedanie partnerov, a tak sa stalo, že spolu Kristen a Vicentka už pár týždňov randia. Ignác ich odfotil spolu prvýkrát začiatkom tohto mesiaca, ale či na začiatok októbra môžeme datovať aj začiatok ich vzťahu alebo sa ešte chvíľu pred verejnosťou skrývali nevedno. Každopádne, vrhli sa do toho celkom po hlave, čo je celkom zvláštne, keďže obe mali celkom nedávno vážne vzťahy.

Za sebou už majú aj prvú akciu, na ktorej sa objavili spoločne oficiálne ako pár. Išlo o CFDA/Vogue Fashion Fund Show and Tea event v Chateau Marmont v Hollywoode koncom týždňa. Na takúto udalosť nemohli prísť v obľúbených teplákoch, a tak sa troška aj vyparádili. Dokonca musím povedať, že Kristenine nohavice sa mi celkom páčia. Stačila chvíľka googlenia a zistila som, že sú z dielne návrhára Phillipa Lima a stoja 450 eur.

Kristen a St. Vincent

1

2

3

4

kedysi – St. Vicent s bývalkou Carou Delevingne

5

kedysi – Kristen s bývalkou Aliciou

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk