Problémy v raji?

pridal Lilinka 7.11.2016 o 22:00


collage

Miley vraj nie je materiál na manželstvo.

Len nedávno koncom októbra bulvárny plátok Woman´s Day prišiel s informáciou, že Medzi Chrisom Hemsworthom a Elsou Pataky to vraj neklape. Túto kačicu Chris na instagrame dementoval spoločnou fotkou s Elsou a vtipným komentárom. Neprešlo veľa času, je tu začiatok novembra, a už to vraj škrípe aj vo vzťahu Chrisovho Brata Liama s Miley Cyrus, ktorí len nedávno oficiálne potvrdili zasnúbenie v šou u Ellen DeGeneres. Potvrdila to samotná Miley, a práve ona má byť jablko sváru medzi Liamom a Chrisom. Podľa zdroja z magazínu NW, sa Chris bojí, že Miley Liamovi zlomí srdce. Miley vraj dáva signály, že nie je materiál na manželstvo, no Liamovi to nejako nedochádza. Hoci to znie ako totálna kravina, keď sa pozriete na zamilované tváre Miley a Liama na výstave ich kamaráta, pravdou je, že mu to srdce už raz zlomila, keď takmer súložila s Robinom Thickem ma odovzdávaní cien VMA. Špekuláciám nahráva aj fakt, že sú zasnúbení už dlho a potvrdili to až teraz, a aj plánovaná svadba sa stále odkladá.

Miley v šou u Ellen, kde potvrdila, že prsteň je snubák a porozprávala, že občas ho nenosí, lebo sa jej nehodí k outfitu.

miley-cyrus-engagement-ring

zamilovaný párik

miley-and-liam-700x467-450x300

miley-cyrus-liam-hemsworth-variety-power-women-2016

miley-cyrus-liam-hemsworth-d42b3781-f88f-498a-935f-3b03ec552aa7

2-20-450x540

Liam s ochranárskym bratom Chrisom

liam-chris-joked-around-together-november-2013-premiere

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk