Sansa Stark sa musela zblázniť

pridal WonderWoman 7.11.2016 o 21:58


1430517769602

Toto je totiž jej nový frajer.

Áno, vidíte dobre, na titulnej fotke je Joe Jonas. A hoci ide o nepodarenú koláž, títo dvaja sú spolu aj na naozajstných fotkách. A majú k sebe veľmi blízko. Nie tak vykonštruovane blízko, normálne sa k sebe túlia a zrejme padol aj bozk, to už však objektív nešikovného fotografa nezachytil. Nie každý je taký šikovný ako náš Ignác.

Predstaviteľka Sansy z Game Of Thrones – Sophie Turner si začala s jedným z bratov Jonasovcov – Joeom. To je ten, čo sa tak rád vykusuje vo svojich klipoch s modelkami. A je mu jedno, či je tá modelka trochu viac pri sebe, alebo je to tak trochu štetka. Sophie ale nie je ani jeden z týchto typov a tak z nej urobil svoju skutočnú frajerku. V nedeľu sa spolu nehanbili ukázať na verejnosti, konkrétne na MTV European Music Awards v Rotterdame. A o tom, že tvoria pár asi netreba pochybovať. Pred týždňom boli spolu aj na Halloweenskej párty, takže zrejme už to spolu ťahajú nejaký ten piatok. A ja sa len pýtam: prečo, Sansa?

1

2

3

4

5

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk