Princ Harry má frajerku

pridal kara 8.11.2016 o 22:55


0

A je to poriadne vážne.

Vyzerá to tak, že princ Harry našiel vo svojich 32 rokoch konečne ženu, s ktorou to myslí vážne. Minulý týždeň sa začalo špekulovať o tom, že sa od leta vída s herečkou Meghan Markle, a dnes to konečne oficiálne potvrdili. Vraj už dokonca absolvovala aj stretnutie s Harryho otcom – princom Charlesom. Zrejme potreboval odobriť výber, než pokľakne a požiada ju o ruku, nad čím vraj už tiež rozmýšľa. Ich vzťah niektorí ľudia neprijali s veľkým nadšením a začal sa hon na Meghan, a tak sa Harry rozhodol verejne sa jej zastať. Ale než sa pozrieme na jeho vyhlásenie, poďme si ju najprv troška predstaviť. Herečku Meghan môžete poznať zo seriálu Suit, kde hrá jednu z hlavných úloh. Okrem herectva sa ale veľmi aktívne venuje aj charite a humanitárnym prácam. Je staršia ako Harry – má 35 rokov, je rozvedená, pochádza z Kalifornie a je to mulatka (jej mama je černoška). A toto sú dôvody, pre ktoré niektorí obmedzení ľudia majú problém s ich vzťahom. Na mňa ale Meghan pôsobí ako sympatická baba a princezná by z nej bola pekná. Dokonca sa celkom podobá na Pippu Middleton, ale je Meghan je rozhodne krajšia.

Nájdu sa ale aj ľudia, ktorí so mnou nesúhlasia, a médiá sa trošička odtrhli z reťaze, čo došlo až do štádia, že musela niekoľkokrát volať políciu a tá nakoniec musela ostať strážiť jej dom. Kensingtonský palác dnes teda na Harryho pokyn vydal vyhlásenie, ktorým vlastne aj potvrdili ich vzťah, aj keď zámerom bolo niečo iné. „Princ Harry si uvedomuje náklonnosť verejnosti už odkedy bol dieťa. Cíti šťastie, že ho toľko ľudí podporuje a uvedomuje si, aký šťastný a privilegovaný život žije. Rovnako si uvedomuje aj značnú zvedavosť ohľadom jeho osobného života. To mu nikdy nebolo príjemné, ale snažil sa nepripúšťať si záujem médií, ktorý s týmto životom prichádza. Veľmi ojedinele formálne reaguje na veľmi pravidelné publikácie fiktívnych príbehov, ktoré sú o ňom písané, a pracoval tvrdo na tom, aby si vybudoval profesionálny vzťah s médiami a aby sa zameriavali jeho prácu a problémy, o ktoré sa zaujíma. Ale posledný týždeň bola prekročená hranica. Jeho priateľka, Meghan Markle, bola vystavená vlne zneužívania a obťažovania. Niečo z toho bolo veľmi verejné, ohováranie na titulnej strane novín, rasistické komentáre, sexizmus a rasizmus na sociálnych sieťach a v komentároch pod článkami. Ale niečo z toho bolo skryté pred verejnosťou – nočné právne boje, aby sa zabránilo publikácii hanlivých článkov v médiách, boj jej mamy vôbec sa dostať k dverám svojmu domu cez fotografov, pokusy reportérov a fotografov získať nelegálny prístup do jej domu a telefónáty polícii, ktoré nasledovali, úplatky ponúkané médiami jej bývalému priateľovi, bombardovanie každého jej priateľa, kolegu a milovaného v jej živote. Princ Harry sa bojí o jej bezpečnosť a je hlboko sklamaný z toho, že nebol schopný ju chrániť. Nie je správne, že len po pár mesiacoch vzťahu je slečna Markle vystavovaná takejto búrke. Princ vie, že komentujúci povedia, že to je cena, ktorú musí zaplatiť a je to súčasťou hry. S týmto výrazne nesúhlasí. Nie je to hra – sú to ich životy. Požiadal o toto vyhlásenie dúfajúc, že tí v médiách, ktorí ťažia z tohto príbehu, budú schopní zastaviť sa predtým, než príde k nejakým škodám. Uvedomuje si, že je veľmi nezvyčajné vydávať podobné vyhlásenia, no verí, že rozumní ľudia budú chápať, prečo cítil potrebu prehovoriť verejne.“

Meghan Markle

1

2

3

4

MEGHAN MARKLE at ELLE?s Women in Television Celebration in Hollywood

Meghan počas humanitárnych prác

6

7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk