Tobey Maguire už večeria s inou

pridal WonderWoman 9.11.2016 o 22:27


cov

Celkom sa poponáhľal.

Neprešiel totiž ešte ani mesiac odvtedy čo oznámil, že sa po deviatich rokoch manželstva rozvádza, a už sa pohol ďalej.  Alebo to tak aspoň vyzerá. V pondelok ho totiž Ignác zachytil, ako sa veľmi vrúcne lúči s neznámou kočkou, s ktorou strávil večer v Los Angeles. Po večeri v reštaurácii Madeo sa dvojica na niečom veselo zabávala a vymenili si aj bozk na líce, sprevádzaný vzájomnými dotykmi. Jasné, poviete si, že to mohla byť kľudne len jeho kamoška, ale tá „kamoška“ vyzerá, že má tak prinajlepšom 25 a všetci dobre vieme, ako muži v Hollywoode obľubujú mladé žabky. A Tobey vo svojich 41 rokoch toho asi nemá veľa spoločného s takou šťandou. Ale možno im krivdím a naozaj sú to iba dobrí kamoši.

Okrem večere s (povedzme, že) kamoškou stíha Tobey aj obedy so svojimi deťmi a čoskoro bývalou manželkou. V sobotu sa spolu vybrali do taverny v Malibu a aj Halloween trávili spolu ako rodina. Len Tobey ma sklamal, lebo nedať si na jeho mieste v tento deň kostým Spider Mana, tak to je pre mňa nepochopiteľné. Absolútne nepochopiteľné.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk