Koho zadok?

pridal WonderWoman 10.11.2016 o 22:59


cov

Áno, toto bude pikoška o zadku.

Už sme tu raz jeden taký článok mali, ale ten pojednával o sexy zadku anjelice Candice Swanepoel. Candice je však len jedna, sexy zadkov je neúrekom, ale tých menej sexy ešte viac. A jeden taký patrí Serene Williams. Nepoviem vám tu síce naň pol krivého slova, ale faktom zostáva, že sexy teda nie je. Alebo hej?

Ak totiž Pikošky číta aj nejaký černoch, určite bude mať na príťažlivosť Sereninho zadku iný názor. Väčšina černochov má totiž veľké zadky v obľube, no nie? A Serena by teda mohla zo svojich ritných polovičiek ukrajovať a rozdávať chudobným. Predviedla ho v plnej paráde na Bahamách, kde momentálne dovolenkuje. Spoločnosť jej robí sestra Venus, ich mama Oracene a partička kamarátov. Serena si túto dovolenku poriadne užíva – jaší sa vo vlnách, hrá volejbal, naháňa sa na vodnom skútri, fotí si selfíčky… A bez akéhokoľvek ostychu vystavuje svoj zadok. A viete čo? Tak to má byť! Mám k tomu len jednu otázku – je v tom silikón alebo nie?

 

1

2

 

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk