Na svete je o jednu Kardashianku viac

pridal WonderWoman 10.11.2016 o 22:50


cov

Rob sa stal otcom.

Dámy a páni, privítajte prosím najmladšiu a najuplakanejšiu (ale Kim je tesne v závese) členku Klanu Kuriev – čerstvo narodenú dcérku Roba a Blac Chyny. Volá sa Dream Renee Kardashian a na svet prišla dnes ráno o 9:18 amerického času v nemocnici Cedars Sinai v Los Angeles. Blac Chyna ju porodila cisárskym rezom a to všetko za prítomnosti kamier, takže osud malej Dream je vopred jasný. Celé jej detstvo bude monitorované.

Pri pôrode okrem kamier nechýbal samozrejme hrdý otec Rob, babka Kris a druhá babka Tokyo Toni a dorazila aj Khloé, ktorá bola z malej nadšená. Tak to aspoň uviedla na svojom Twitteri. Pre Kris to zas bol vzácny moment a celý svet si ho bude môcť vychutnať osemnásteho decembra. Vtedy bude totiť odvysielaný špeciálny diel reality show Roba a Blac Chyny, v ktorom ju uvidíme tlačiť zo svojej maternice malú Dream. My, ktorí si tento moment radšej necháme ujsť, ju tu vítame už dnes a mám pre ňu do vienka špeciálne prianie. Nech nie je ako všetky jej tety a babka z otcovej strany. A ani na mamu by sa nemusela veľmi podať, aspoň čo sa silikónu v zadnici týka. Nech z nej vyrastie normálny dobrý človek. Ale bude to mať sakra ťažké…

Malá Dream Renee

1

Čerství rodičia2

Jedna z prvých návštev – Amber Rose, ktorá sa do malej zamilovala







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk