Demi Lovato vyvenčila frajera

pridal WonderWoman 13.11.2016 o 20:26


cov2

A vzala ho tam, kde to má najradšej.

Demi totiž od leta randí so svetovým UFC zápasníkom Lukeom Rockholdom a tak ho v sobotu vzala na jeho najobľúbenejšie miesto – na zápas. Konkrétne to bol historický zápas UFC 205: Alvarez vs McGregor, ktorý prebiehal v New Yorku v Madison Square Garden. O ich vzťahu nebola dlho nikde ani zmienka, ale keď spolu ruka v ruke nakráčali na miesto konania, oficiálne tým potvrdili, že sú pár.

A riadne sexy pár, treba povedať. Demi to pri urastenom bojovníkovi veľmi pristane, obzvlášť v čiernych mini šatách, v čiernych lodičkách a so spokojným úsmevom na tvári. No a chlap vyzerá najlepšie v bielej košeli a čiernom saku, obzvlášť, keď má ten chlap široké ramená ako Luke. Vyzerá to tak, že medzi týmito dvoma nešlo len o jednonocovku, ale myslia to spolu vážne. Uvidíme, či budú spolu tráviť aj Vianoce a pripíjať si na Nový rok, ale mám také tušenie, že by to mohli spolu potiahnuť.

 

1

2

3

5

6

7

Minulý týždeň na zápase NFL

8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk