Opäť spolu?

pridal kara 15.11.2016 o 22:59


0

Títo dvaja si nevedia dať pokoj.

Ubehol už takmer rok a pol, odkedy sa Kourtney Kardashian a Scott Disick rozišli. Celkom prekvapivo za to nemohla jeho dlhoročná záľuba v alkohole, ale jeho nevera, pri ktorej ho prichytil nejaký šikovný paparazzi. Kardashianky vtedy dali hlavy dokopy, aby pozbierali aspoň jednu funkčnú mozgovú bunku, a prišli vtedy na to, že Kourtney sa s ním po tejto verejnej potupe musí rozísť. O jeho neverách sa pritom šepkalo už roky.

Od rozchodu sa toho ale dosť zmenilo, po Lamarovom predávkovaní išiel na odvykačku aj Scott a odvtedy celkom seká dobrotu a zdá sa, že to už prinieslo ovocie. Cez víkend ich totiž Ignác nafotil na romantickom výlete v Mexiku. A boli tam bez detí. Podľa magazínu People sa Scott snaží a stále dúfa, že Kourtney sa k nemu ešte niekedy vráti. Výlet zorganizoval a prekvapil ju ním. A ona išla. Vyzerá to tak, že jej táto výmena úloh celkom vyhovuje – konečne nenaháňa ona jeho, ale on ju. Pri tejto rodine ale jeden nikdy nevie. Pokojne mohol byť aj rozchod len divadielkom pre médiá, alebo môže byť divadielko aj toto. Veď aby sa malo o čom písať a aby bolo čo natáčať. Niečo mi ale hovorí, že ešte sa dočkáme ich štvrtého spoločného potomka.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Kourtney pridala na instagram fotku z dovolenky, ku ktorej napísala „výhľad“. Scott jej fotku zozdieľal, akurát jej zozoomoval na riť, a popis dal taký istý.

capture







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk