Ako spolu trávia čas Amber a Cara?

pridal WonderWoman 17.11.2016 o 22:56


cov

Tak ako väčšina žien.

A čo spolu robí väčšina žien okrem analyzovania práce, mužov, detí a iných žien? No predsa nakupuje. A keďže Amber Heard a Cara Delevingne sú tiež ženy ako my, vybrali sa spolu v v nedeľu nakupovať do Los Angeles. Vysmiate ako dve slniečka a s rukami plnými nákupných tašiek si vykračovali bok po boku a plece pri pleci a mne nedá neopýtať sa – sú tieto dve len kamošky?

A je nakupovanie jediná činnosť, ktorú spolu robia? Odkedy je totiž z Amber rozvedená žena, trávia spolu s Carou oveľa viac času. Chodia spolu žúrovať, snažia sa dostať do striptízových klubov, a Cara je navyše už 2 mesiace slobodná, takže prečo by spolu nemohli tieto dve bisexuálky minimálne spávať? Dokonca môžem vo svojich špekuláciách zájsť ešte ďalej, pretože je kľudne možné, že práve Amber bola dôvodom rozchodu Cary a St. Vincent. Rozišli sa totiž krátko na to, ako spolu Amber a Cara začali vymetať bary. No a aby tých špekulácií bolo ešte viac, naša kara si myslí, že spolu tieto dve fúkajú. Veď viete – hop šup prášok, s ktorým už bola Cara v minulosti spájaná. My s karou totiž veľmi rady analyzujeme, takže uvidíme, či sme mali v niečom pravdu.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk