Komu patrí táto mužná hruď?

pridal kara 17.11.2016 o 22:54


0

Fanynky seriálu Čarodejky by mohli poznať odpoveď.

Ja k nim rozhodne patrím a toto telo by som spoznala aj hmatom a potme (och, bodaj by sa mi táto šanca niekedy naskytla). Táto mužná hruď patrí Julianovi McMahonovi, alebo ako ho mnohé z vás poznajú – Coleovi Turnerovi. Čas neúprosne letí a Julian už má 48 rokov. Napriek tomu je jeho telo takmer rovnaké, ako bolo v časoch natáčania Čarodejok. Nezmenila sa ani farba jeho vlasov, čo je ale troška na škodu, lebo sú evidentne zafarbené, nevyzerá to pekne, a šediny mu veľmi pristanú. Ukázal to tento rok v novom seriáli Hunters.

Niečo sa ale zmenilo, Julian si nechal narásť špatný knírek. Našťastie je to len kvôli jeho úlohe vo filme Flammable Children, takže moje zdesenie pri zočení jeho najnovších fotiek z pláže bolo úplne zbytočné. Teda minimálne čo sa týka jeho fúzov. Moje zdesenie nad jeho výberom oblečenia, obuvi, šiltovky a slnečných okuliarov ostáva.

Už včera bol našťastie knírek preč, čo Julian predviedol na akcii GQ magazínu, kam prišiel s manželkou Kelly. S tou tvorí pár už 13 rokov a od roku 2014 už sú svoji. Trocha menej farby na vlasy a menej púdru (či čo to je), a bol by stále rovnaký sexoš ako pred rokmi.

1

2

3

4

5

6

7

8

Preboha, Julian, prečo???

9

S manželkou Kelly včera

10

11

Na natáčaní Flammable Children

12

Sexy šedivý Julian v seriáli Hunters

HUNTERS -- "Messages" Episode 102 -- Pictured: Julian McMahon as Lionel McCarthy -- (Photo by: Ben King/Syfy/NBCU Photo Bank)

HUNTERS -- Season:1 -- Pictured: Julian McMahon as Lionel McCarthy -- (Photo by: Peter Brew-Bevan/Syfy)

15

HUNTERS -- "The Beginning & The End" Episode 101 -- Pictured: Julian McMahon as Lionel McCarthy -- (Photo by: Ben King/Syfy)

Julian kedysi

17 18







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk