Ruby Rose a jej nová frajerka

pridal WonderWoman 18.11.2016 o 22:44


cov2

Lepšie povedané – staronová.

Ruby skrátka nevie byť sama. Dlho jej to nevydržalo ani tentokrát a po augustovom rozchode s Harley Gusman je opäť v náručí ďalšej ženy. Tou je speváčka Jessica Origliasso, ktorú možno poznáte ako jednu z dvojičiek z kapely The Veronicas. Ruby a Jessica spolu už raz chodili, konkrétne v roku 2008 a vyzerá to tak, že stará láska nehrdzavie.

Znovuobnovenie svojho vzťahu demonštrovali ozaj veľkolepo – klipom, v ktorom si spolu zahrali. Je k piesni On Your Side a scenár a réžiu má na svedomí Ruby. A zrejme pri písaní scenára vychádzala zo spomienok, lebo Jessica prezradila, že klip je o nich. „Som to ja. Ja a Ruby Rose. V tom klipe je príbeh našej lásky.“ Ak je to naozaj tak, zažili si aj celkom ťažké časy, keďže Ruby v klipe najskôr dostane nakladačku v bare od chlapíka, ktorý balil jej frajerku a následne začne hltať lieky proti bolesti ako tic tac. Keď to Jessica zistí, pohádajú sa, zbalí si veci a odíde, ale keď sa neskôr vráti, nájde Ruby predávkovanú na pokraji smrti. Ale zažili spolu okrem toho aj pekné chvíle, väčšina záberov je ako z lesbického porna, takže po tejto stránke ich vzťah asi fungoval. A aj keď sa hovorí, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, ja im držím palce. Ruby zúfalo túži po láske a Jessica vyzerá, že jej má pre ňu na rozdávanie, tak by už konečne mohla byť šťastná. A možno jej tentokrát konečne vyjdu aj tie zásnuby.

 

1

2

3

4

6

7

 

Pamätá si niekto na tento klip?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk