Lopezka a Smrtihlav sa zrejme nerozišli v zlom

pridal kara 18.11.2016 o 17:16


0

Pusa na verejnosti a dokonca pred kamerami im vôbec nerobí problém.

Včera sa v Los Angeles odovzdávali ceny Latin Grammy Awards 2016, takže Jennifer a Marc Anthony tam nemohli chýbať. Najskôr ako prekvapenie zaspievali svoju novú spoločnú pesničku Olvídame y Pega la Vuelta, no potom prišlo ešte jedno prekvapenie, ktoré asi fakt nikto nečakal. Jennifer odovzdávala Marcovi cenu „Person of the Year“ a v príhovore po španielsky povedala: „Marc bude v mojom živote vždy mnoho vecí – mentor, spriaznená duša, otec. Nie je len človek tohto roka, je to žijúca legenda. Je to magický a čistý umelec, ktorý dáva ľuďom klasiky, ktoré tu ostanú navždy. Vždy pre mňa bude mnoho znamenať. Je moja spriaznená duša. Moja láska.“ A po tomto vyznaní nasledovala pusa. Nie síce žiadna vykusovačka, ale aj tak.

Troška nezvyčajné správanie na bývalých manželov. Netvrdím, že po sebe majú hádzať hnilé paradajky, ale toto je už trocha moc. Marc a Jen sú od seba už päť rokov, a aj keď je Jennifer momentálne slobodná, Marc tak úplne nie. Len pred týždňom oslávil s manželkou Shannon de Lima druhé výročie svadby. Tá sa musí tešiť. Také pekné vyjadrenie rešpektu voči nej v živom vysielaní. Ale možno sa chudák Smrtihlav len pomýlil, keďže jeho ex a jeho súčasná manželka sa dosť podobajú. Médiá mu ale asi pomohli pochopiť, že to nebolo úplne vhodné, a tak sa snaží žehliť, a to konkrétne na sociálnych sieťach, kam pridal fotky, na ktorých si dáva pusu hneď s niekoľkými jeho kamarátmi.

Jennifer a Marc včera na Latin Grammy Awards

1

2

3

Marcova manželka Shannon

4

Marc sa snaží vyžehliť si to ďalšími pusami

5

Lopezka včera vystriedala niekoľko outfitov

6

7

8

9

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk