Marc Anthony sa rozvádza

pridal WonderWoman 19.11.2016 o 19:01


coov

Tú pusu s J.Lo zjavne doma nevyžehlil…

Tak tomu hovorím radikálne riešenie. Keď prišiel Marc domov z odovzdávania cien Latin Grammy Awards, našiel si pri dverách pobalené kufre a odkaz : rozvádzam sa s tebou, bývalé manželky sa na pódiu nebozkávajú. Dobre, toto je len moja predstava, ale Shannon De Lima, Marcova ešte chvíľu manželka, si to načasovala fakt geniálne. Pravdepodobne už boli nejaký čas od seba, ale zverejnili to až včera pre portál TMZ. A ja sa Shannon ani nečudujem.

Marc a Shannon sa brali jedenásteho novembra v roku 2014, takže koniec manželstva prišiel možno presne po dvoch rokoch. V Marcovom prípade to bude už tretí rozvod, z tohto manželstva ale aspoň našťastie nezostali žiadne deti. 28 ročná Shannon už jedno dieťa má – sedemročného syna z predchádzajúceho vzťahu. Teraz už zostáva iba zistiť, čo stálo za rozpadom tohto krátkeho manželstva. Vyzerá to totiž dosť jednoznačne – stará láska nehrdzavie a Smrtihlav nevie prestať milovať svoju latino divu Jennifer. Jej manažérka však vyhlásila, že sa k sebe absolútne, kategoricky a na 100 percent nevrátili. A možno je len Marc nenapraviteľný zvodca, ktorý nevie odolať žiadnym ženským ústam. Včera si totiž vymenil ďalší bozk na pódiu s vokalistkou, ktorá s ním vystupovala v Miami. Nuž, teraz už si môže bozkávať koho chce. A Shannon tiež.

 

krpec Marc a krásna Shanon

1

2

3

4

5

pusa s J.Lo6

Marc skrátka speváčkam nevie odolať7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk