Plus size Barbie

pridal kara 21.11.2016 o 18:33


0

Vytvarovaná podľa Ashley Graham.

Ashley Graham, ktorú len nedávno za jej plus size posolstvo ocenil magazín Glamour, má vlastnú barbie. A tým nemyslím, že si nejakú kúpila, ale že ju podľa nej vyrobili. Feministkami kritizovaný Mattel sa snaží vyžehliť si to u žien, a tak má novú kolekciu bábik Sheroes. Každá z nich je inak vysoká a má inú stavbu tela. Aby dievčatká pochopili, že každá žena vyzerá inak a krása má mnoho podôb. Ja som sa teda hrávala ešte s tými pôvodnými barbienami, a nikdy som nemala problém pochopiť tento koncept. Ak má niekto problém sám so sebou preto, lebo nemá postavu ako barbie, s ktorou sa kedysi hrával, asi nie je problém v tej barbiene, ale v jeho hlave.

Ashley je nadšená zo svojej barbie, ktorá je vytvorená presne podľa jej mier, a povedala o nej: „Jej stehná sa museli dotýkať. Žiadala som aj celulitídu, no očividne plast a celulitída nejdú dokopy. Má oblé brucho. Má oblé boky. Má všetko oblé, áno!“ 

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk