Mariah Carey sa predvádza so svojim zajačikom

pridal WonderWoman 21.11.2016 o 17:53


cov

A popritom píše porozchodové piesne.

Ach, Mariša, Mariša. Už to bude mesiac od jej rozchodu s nepekným miliardárom Jamesom Packerom, a divadlo okolo toho ani trochu neutíchlo. Naopak, Mariah sa zrejme vyžíva v pozornosti, ktorej sa jej vďaka tomu dostáva a tak sa pomaly každý deň objaví v médiách nejaká správa, ktorá súvisí s jej stroskotaným vzťahom. Podľa mňa sa rozhodla, že ak z Jamesa nevytrieska tých 50 miliónov, ktoré žiada, tak si ich aspoň vďaka tejto kauze zarobí.

Najnovšie sa nechala počuť, že sústredí všetku svoju energiu na písanie nových piesní. Magazínu UsWeekly prezradila, že rozchod bol tou správnou inšpiráciou, ktorú potrebovala. Podľa blízkeho zdroja vloží všetku svoju bolesť (ha-ha) do textov a má v pláne zložiť pár balád o zlomenom srdci, ktoré ju tak preslávili.

No a to svoje „zlomené srdce“ si lieči flirtovaním (a určite aj šukaním) so svojim sexy tanečníkom Tanakom. Stále spolu trávia veľa času a okrem večerí, výletov s jej deťmi a erotickými tanečkami na pódiu sa spolu odviazali aj v najnovšom teaseri na jej pripravovanú reality show –  Mariah´s World. V tej mu rozkokošená oblieva holú hruď šampanským, tancuje s ním telo na telo niekde v šatni a vysedáva mu na kolenách. A ako bonus prezradili v „súkromnom“ rozhovore medzi sebou jej dve manažerky, že Tanaka je do nej zbláznený a nevedia, čo s tým majú spraviť. Hm, to je teda strašná dilema, čo spraviť s takým zamestnancom. Ale pre udržanie sledovanosti ho asi budú musieť (chudáčika zamilovaného) nejako pretrpieť.

1

2

3

4

5

6

7

8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk