Anastacia ukázala jazvy

pridal kara 22.11.2016 o 21:56


0

Anastacia sa vyzliekla a ukázala jazvy, ktoré jej ostali po boji s rakovinou.

O Anastacii už veľmi nepočuť, no keby nebolo jej opakovaného boja s rakovinou, možno by sa veci mali úplne inak. Prvýkrát bojovala s rakovinou prsníka v roku 2003. Tento boj vtedy vyhrala, no o desať rokov udrela rakovina opäť. Vtedy sa rozhodla pre radikálnejšie riešenie, ktoré zvýšilo jej šance na výhru – pre dvojitú mastektómiu. Tú má za sebou aj Angelina Jolie. Ide o odobratie prsných žliaz alebo rovno celého prsníka.

U Anastacii išlo o tú druhú možnosť, a tak ju potom čakala rekonštrukčná operácia. Po nej má na chrbte dve veľké jazvy, pretože jej odtiaľ brali najširší sval chrbta – latissimus dorsi. Ten potom pripevnili na hruď a vymodelovali prsia. Anastacia sa teraz rozhodla jazvy odhaliť pre magazín Flaunt, pretože chce mať pocit slobody a ísť na pláž bez toho, aby sa musela báť, že prvé fotky jej jaziev budú pochádzať od paparazzov a nebudú zverejnené na základe jej rozhodnutia. Na fotkách sa teda aj trocha povyzliekala a klobúk dole, na 48 vyzerá fakt veľmi dobre.

1

4-1-768x1152

11-1-768x1152

13-768x1152

s

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk