Angel Ball 2016

pridal kara 22.11.2016 o 21:38


0

Celebrity opäť žúrovali a zbierali peniaze na dobrú vec.

Včera sa v New Yorku konal už dvadsiaty ročník Angel Ballu. Ten organizuje charita Angel Foundation, ktorá podporuje výskum liečby rakoviny. Práve na tento červený koberec sa včera chystala aj Kim, keď sa dopočula o Karolovej hospitalizácii. Svoju účasť hneď zrušila a utekala na lietadlo. Jej sestry Khloé a Kourtney a mama Kris sa aj tak zúčastnili a dôvod je jednoduchý – na včerajšej akcii bol uctený Rob Kardashian, ktorý podľahol rakovine pažeráka v roku 2003. Kardashianky nechýbali teda ani na pódiu, kde okrem rozprávania odovzdali charite aj šek na 250 tisíc dolárov.

Akcie sa zúčastnilo aj mnoho iných celebrít – modelky Lily Donaldson, Shanina Shaik, Toni Garrn, ale aj Andreja Pejic. Prišiel aj Hugh Jackman, ktorého doprevádzala manželka. Ľúbia sa, je to krásne, ale preboha prosím nejakého stajlistu, nech sa podujme na nejaký dobrý skutok aj on a pomôže Hughovej žene obliecť a obuť sa normálne. V iných topánkach ako v týchto čiernych na rovnej platforme som ju tuším ešte nevidela. Zaujímalo by ma, či také ešte naozaj niekde predávajú, alebo si len v roku 1994 urobila veľké zásoby.

Andreja Pejic

andreja

Hugh Jackman s manželkou

hugh hugh1

Christina Milian

christina_milian_attended_the_gabrielle_s_angel_foundation_for_c-m-49_1479783291819

Khloé a Kourtney

khloe

kourtney

Kris Jenner s frajerom

kris

Lily Donaldson

lily

lily1

Shanina Shaik so snúbencom

shanina_shaik_25_and_fianc_dj_ruckus-m-53_1479783743966

shaninax

Toni Garrn

toni

tonii

odovzdávanie šeku

x1

Khloé

x2

Khloé a Kourtney

x3

Christina Milian

x4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk