Karčiho hospitalizovali

pridal kara 22.11.2016 o 14:54


gty_kanye_kab_150123_16x9_992

Karol skončil na psychiatrii. Nie, nežartujem.

Už nejaký ten piatok je jasné, že Karol to nemá v hlavne úplne v poriadku. Už začiatkom tohto roka som si dovolila jeho prejavy na verejnosti prirovnať k tým, ktoré sme mohli vidieť u Amandy Bynes. A ako sme nakoniec zistili, Amande len nešibalo, ale je psychicky chorá. A podobne to asi dopadne aj u Karčiho.

V sobotu mal koncert v Sacramente – respektíve ho tam mal mať. Meškal hodinu a pol, prvú pesničku zastavil v polovici a nasledoval 15 minútový monológ o Jay-Zm (áno, zase), Beyoncé, Trumpovi, Zuckerbergovi, Hillary Clinton. Plietol piate cez deviate a hovoril úplne z cesty – veď už jeho prejav asi troška poznáte. A potom odišiel z pódia a koncert už ďalej nepokračoval. Už vtedy som sa rozhodla, že vám o tom napíšem, no niečo mi hovorilo, že mám ešte chvíľu počkať. A potom včera prišlo zrušenie celého koncertného turné. To som s mojimi pikoškárskymi kolegovcami zozdieľala so slovami, že hádam ho už konečne zavrú do blázinca, aby ho dali dokopy. A dnes ráno som sa zobudila k správam o tom,  že ho tam aj naozaj zavreli.

Karol bol u svojho osobného trénera, kde ho kvôli nevyspatiu a vyčerpaniu kontroloval lekár, no kvôli jeho zvláštnemu správaniu sa rozhodli privolať pomoc. Polícia po príchode zistila, že by bolo treba zaviesť ho do nemocnice, a tak zavolali sanitku. S odvozom do nemocnice ale nesúhlasil a podľa informácií TMZ (a ako dobre vieme, tí majú kamošov v každej nemocnici a policajnej stanici) ho museli počas prevozu do nej spútať. Momentálne ho sledujú a uvidí sa, čo s ním bude ďalej. Keď sa to dopočula Kim, ktorá plánovala návrat na červený koberec v New Yorku, zrušila svoju účasť na akcii Angel Ball a hneď sadla na lietadlo do Los Angeles.

Tomuto všetkému vraj predchádzali problémy s Kim, s ktorou sa vraj neustále kvôli niečomu vadia, nedávne deviate výročie smrti jeho mamy a to, že niekedy ostáva hore aj 48 hodín vkuse, počas ktorých nonstop pracuje a vyvoláva ľuďom vo svojom tíme aj počas noci. To nejako zaváňa mániou. Ale všetci vieme, že Karol to v hlave nemá v poriadku už nejaký ten piatok, takže úprimne dúfam, že mu lekári pomôžu. Aj na úkor toho, že by sme mali prísť o jeho výbuchy na twitteri. Skoré uzdravenie, Karči.

stratu milovanej mamy Karol stále nerozdýchal

1435333161_kanye-donda-zoom

rovnako ani stratu kamarátstva s Jay-Zm

kanyejayz

Kimina lúpež mu asi tiež nepomohla

kim







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk