Frajeri na prechádzke

pridal WonderWoman 24.11.2016 o 22:30


1-kopia

Ale asi nie veľmi romantickej prechádzke.

Už to bude mesiac, čo Joe Jonas a Sophie Turner tvoria pár. Akokoľvek neuveriteľne to znelo, je to skutočnosť. Musím povedať, že ja s tým ešte stále nie som vôbec stotožnená a títo dvaja pre mňa predstavujú dvoch najmenej sa k sebe hodiacich ľudí. Ale ako vieme, láska si nevyberá a ľudia ju môžu nájsť aj tam, kde by to najmenej čakali.

Avšak na to, že vzťah Joea a Sophie je tak čerstvý a mali by byť v najintenzívnejšej fáze zaľúbenosti, na verejnosti sa k sebe správajú pomerne chladne. Jasné, možno si nežnosti prejavujú medzi štyrmi očami a štyrmi stenami, ale aspoň za ruku by sa hádam mohli chytiť. Keď včera spolu odchádzali z hotela v New Yorku, Joe neodlepil oči od telefónu a Sophie, ktorá za ním kráčala v závese, sa zase nevedela odlepiť od svojho šálu. Ale možno sú takí chladní len pred objektívmi a v spálni to skutočne rozbalia. Joe sa totiž v nedávnom rozhovore priznal, že má rád všelijaké prasačinky v sexe a že o tom sú aj niektoré jeho pesničky. „Konečne môžeme o týchto veciach hovoriť a chcem byť divokí a blázniví. Ale v skutočnosti sú to len veci, ktorými si prechádzame. Mám pocit, že o tom môžem slobodne rozprávať a hej, každý by mal skúsiť vo svojej spálni niečo nové. Rozhodne je to zábava, keď vezmete do spálne nejaké biče a kožu a čokoľvek, čo vás berie – trošku také sado maso.“ Nuž, možno sa teda so Sophie oddávajú práve takýmto radovánkam. A hoci ona na to veľmi nevyzerá, netreba ju podceňovať – je to predsa Sansa Stark.

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk