Miley oslavovala narodeniny

pridal kara 24.11.2016 o 21:05


0

A Liam sa predviedol ako ukážkový frajer.

Miley včera oslávila 24. narodeniny a Liam sa už od rána snažil, aby jej narodeninový deň bol naozaj špeciálny. A tak sa Miley ráno zobudila ku kytici a balónikom. Tam ale rozhodne neskončil a Miley sa nadšene chválila fotkami na instagrame. Od Liama dostala aj nový snubák. Ten pôvodný síce hrdo nosí na svojom prste odkedy sa s Liamom dali opäť dokopy, no nedávno u Ellen priznala, že to nie je práve jej štýl, ale nosí ho, pretože ho má od neho a ľúbi ho. Liam sa na tento jej komentár v telke neurazil, práve naopak, nabral tam inšpiráciu a podaroval jej iný. Taký, ktorý by sa síce asi väčšine z nás nepáčil, ale Miley z neho bola nadšená. Veľký, guľatý a s kopou pestrofarebných kamienkov.

Ani tam ale jej narodeninové oslavy nekončili. Vyzdobený byt nemohol chýbať a, samozrejme, ani torta. Tá bola v tvare jedného z jej milovaných psíkov. Vyzerá to tak, že ten Liam je fakt poriadne zaľúbený. A viete čo? Prajem im, nech im to vyjde. Miley sa upokojila, chodí oblečená, obaja vyzerajú šťastne, tak prečo nie.

1

2

3

4 5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk