Šťastní Levinovci

pridal WonderWoman 26.11.2016 o 17:24


cov

Ako si nažívajú čerství rodičia?

Adam Levine a Behati Prinsloo sa pred dvoma mesiacmi stali hrdými rodičmi malej Dusty Rose. Adam sa s ňou pochválil na svojom Instagrame, ale inak malú veľmi nemedializujú. Pred týždňom síce pridal fotku z pláže, na ktorej sú spolu s Behati a Dusty Rose v nosiči, ale vôbec ju tam nevidno, takže si budeme musieť počkať na nejaké paparazzi fotky.

Tie, na ktorých sú len manželia Levinovci máme od Ignáca, ktorý bol včera v Los Angeles na zápase Lakers a nezabudol si vziať svoj nerozlučný foťák. Zvečnil vďaka tomu Adama a Behati, ktorí prišli tiež podporiť svoj obľúbený basketbalový tím. A popritom sa stihli venovať aj jeden druhému. Nešetrili bozkami, dotykmi a veľa sa spolu smiali. Bol na nich pekný pohľad a pre mňa predstavujú jeden z top hollywoodskych párov. Okrem nich neušiel Ignácovmu pozornému oku ani Benji Madden, ktorý nechal Cameron doma a Jack Nicholson, ktorý vzal na zápas svojho syna. Nabudúce budem trvať na tom, aby som mohla ísť s Ignácom aj ja.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Benji

10

11

Jack so synom12

Rodinka Levinovcov na pláži

13







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk