Ben a Jennifer sa stále snažia

pridal WonderWoman 27.11.2016 o 22:58


cov

Zachrániť svoje rozpadnuté manželstvo.

Viete, koľko času už ubehlo odvtedy, čo Ben Affleck a Jennifer Garner oznámili, že sa rozvádzajú? O dva dni to bude 17 mesiacov. Dlhých sedemnásť mesiacov, počas ktorých aj naďalej normálne fungovali ako rodina, žili pod jednou strechou, trávili spoločne čas so svojimi deťmi a snažili sa, aby čo najmenej pocítili nejakú zmenu. Už v lete sa zdalo, že sa k sebe vrátia, no zatiaľ sa žiaden oficiálny návrat nekonal. Možno sa toho ale ešte do konca roka dočkáme.

Šepká sa totiž, že Ben a Jennifer chodia na párovú terapiu a to by bol určite veľký krok k ich uzmiereniu. V stredu si vyšli na večeru do Soho House v Malibu a deti nechali doma. Vraj spolu boli na niekoľkých romantický večeriach a Jenn sa rozhodla k Benovi vrátiť, lebo si už svoje prehrešky vyžehlil. V sobotu zas boli len vo dvojici na káve a v nedeľu sa zase vybrali aj s deťmi do kostola, ktorý navštevujú pravidelne. Neviem ako vy, ale ja dúfam, že sa im podarilo vyriešiť ich manželské problémy, zabudnúť na to, čo bolo a pokračovať v spoločnom živote, ako si to pred jedenástimi rokmi sľúbili.

Na večeri v stredu

1

Na káve v sobotu

2

V kostole v nedeľu3

4

5

6

7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk