Prvá spoločná dovolenka

pridal WonderWoman 28.11.2016 o 22:00


cov

Ktorá si vyžaduje cenzúru.

Keď si totiž otvoríte galériu, tak pochopíte. A tentokrát to nie je ten typ cenzúry – klikni ak chceš vidieť holé cecky, ale skôr naopak – vycenzúrujeme tie cecky, aby nikoho neznechutili. Pre väčšinu z nás totiž pohľad na staré zošúverené telo nie je nič príjemné. Možno aj preto, že vieme, že aj my tak raz budeme vyzerať. Napríklad keď budeme mať 58 rokov ako Richard Sachs – nový frajer Ashley Olsen.

Títo dvaja zaľúbenci spolu nie sú ešte ani mesiac a už majú za sebou prvé spoločné Vďakyvzdanie a prvú dovolenku vo dvojici na ostrove St. Barths. Ak by som chcela byť kruto morbídna tak poviem, že sa preto tak ponáhľajú, aby toho čo najviac stihli, keďže Richard bude mať čoskoro 6 krížikov na chrbte. Ale vyzerá to byť ešte riadne čiperný pán. V nedeľu sa s Ashley vybrali na menšiu túru a neostýchal sa ju absolvovať hore bez. Zrejme chcel predviesť svoju stále celkom udržiavanú postavu, ale… zábery zblízka skrátka jeho vek neukryjú. V tričku a v šortkách už je to ale o dosť lepšie a musím povedať, že za mlada to bol určite fešák. Keby mal tak o 20 rokov menej, aj by som ho Ashley schvaľovala…

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk