Ako sa má Karol?

pridal kara 28.11.2016 o 19:52


gty_kanye_kab_150123_16x9_992-450x253

Karol je ešte stále v nemocnici.

Ubehol už týždeň, odkedy Karola hospitalizovali, no jeho stav sa vraj vôbec nelepší. Nie je ešte stanovený ani dátum, kedy by ho mali prepustiť. Vraj je na tom omnoho horšie, než sa spočiatku predpokladalo. Polepšilo sa mu aspoň natoľko, že už pochopil, prečo bolo nevyhnutné, aby išiel do nemocnice. Už sa s tým vraj zmieril a necháva si pomôcť. Nielen od lekárov, ale aj od jeho polovičky Kim. Vraj je celý čas po jeho boku, v nemocnici aj prespáva a pomáha ho kŕmiť. North a Svätý sú zatiaľ s rodinou a s pestúnkami a tatka pozrieť neboli, čo je celkom pochopiteľné, keďže je na psychiatrii.

Podľa zdroja blízkeho rodine sa tieto jeho mánické epizódy pravidelne opakujú už nejaký ten čas (čoho sme svedkami už pár rokov aj my), no všetci okolo neho to vždy brali tak, že to je proste Karol a za pár dní sa zas upokojí a všetko sa vráti do starých koľají. Takto to doposiaľ aj vždy bolo, toto je prvýkrát, kedy sa za pár dní nedal do normálu. Horšie je to údajne kvôli tomu, že Kim kvôli zotavovaniu sa z lúpeže nebola po jeho boku počas turné, takže sa nemal o koho oprieť, keď to na neho prišlo.

Kim a Karol

kim-kardashian-kanye-west
kim-kardashian-kanye-west-vogue-100-gala-dinner-2016

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk